Samenwerken aan geïnspireerd onderwijs!

Gebruik ruimtes

Iedere leerkracht is samen met de leerlingen verantwoordelijk voor een ordelijk en opgeruimd lokaal. Voor het schoonmaken hebben wij huishoudelijke hulpen in dienst, maar zij kunnen niet elke dag alles schoonmaken. Daarom moet er door de leerkrachten en kinderen ook wel eens geholpen worden met vegen en dergelijke. In de meeste klassen verdeelt de leerkracht hier weekbeurten voor. Heeft uw kind zo’n weekbeurt, dan komt het wat later thuis.

Met het schoolmeubilair en de overige eigendommen van de school moet men voorzichtig omgaan, deze zaken moeten netjes en in goede staat blijven. Bij vernieling verhalen wij de kosten op de ouders. In de school lopen we rustig. Tijdens de lestijden mogen de activiteiten van andere groepen niet verstoord worden. Rust in het schoolgebouw vinden wij tijdens de lessen een dringende noodzaak.

Elke groep maakt zelf afspraken over het gebruik van de toiletten. Iedere leerkracht let erop dat jassen en gymspullen netjes aan de kapstokken worden gehangen. Ouders zorgen voor lusjes, zodat dit mogelijk is. Het is wenselijk dat spullen van kinderen voorzien zijn van hun naam, zodat verloren spullen toch bij de rechtmatige eigenaar terug komen.

Contactadressen

Koninginnenlaan 5
3433 CT Nieuwegein
Telnr: 030-606 05 25

Julianaweg 28
3433 EB Nieuwegein
Telnr: 030-2217486

Lupinestraat 23
3434 HA Nieuwegein
Telnr: 030-6065165

WAS Nieuwegein